Board index
Acum este 20 Oct 2019, 23:44

Ora este UTC+02:00 UTC+2




Scrie un subiect nou  R─âspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 
Autor Mesaj
MesajScris: 09 Oct 2008, 07:58 
Neconectat
Membru Senior
Membru Senior
Avatar utilizator

Membru din: 23 Iul 2006, 17:01
Mesaje: 2071
Localitate: Michigan
Citat:
Daca cineva participa la loteria vizelor fara succes iar ulterior aplica pentru o viza de turist pentru SUA, se va lua in considerare participarea la loteria vizelor ca un fapt care va duce la respingerea vizei de turist deoarece se poate presupune ca persoana respectiva vrea sa emigreze ilegal ?
Citat:
Depinde. Daca aplicatia pentru loteria vizelor este recenta si ati fost refuzat fiindca nu v-ati calificat, ar putea fi dificil sa demonstrati ca intentiile dv. actuale sunt sa calatoriti ca turist. Pe de alta parte, daca ati aplicat cu mai multi ani in urma si aveti o situatie stabila aici, in Romania, probabil sansele dv. nu vor fi afectate. Oricum, trebuie sa fiti foarte onest cand veti sustine interviul pentru viza.


Citat:
imi poate afecta refuzul unui anumit tip de viza (work and travel sau alt tip) obtinerea unui alt tip de viza sau participarea la loteria vizelor?
Citat:
Nu. Cu exceptia cazului in care motivele refuzului se refera la o ineligibilitate permanenta. De exemplu, daca ati fost respins din cauza unei infractiuni.




Citat:
Aveti dreptate ca legea americana plaseaza ofiterilor consulari responsabilitatea acordarii vizelor. Ofiterii consulari iau decizii pe baza propriei estimari a cazului prezentat. In mod evident, ofiterii au puncte de vedere diferite sau evalueaza in mod diferit aplicatiile. Din acest motiv, cand o persoana este respinsa, ea poate aplica din nou si va fi intotdeauna intervievata de un alt ofiter. Al doilea interviu permite aplicantului sa-si clarifice situatia si sa-si sustina cazul mai bine. Ofiterii consulari trebuie sa ia decizii pe baza legislatiei americane. Nu prestabilim rata refuzurilor pentru ca ea depinde de fiecare caz in parte.





Citat:
In afara de Loteria Vizelor, mai sunt 2 variante de a obtine rezidenta in SUA. Prima varianta este sa aveti o ruda foarte apropiata care sa intocmeasca o cerere de emigrare in favoarea dv. Cea de-a doua varianta: daca un angajator din SUA intocmeste o cerere de emigrare in favoarea dv. Pentru mai multe detalii, puteti consulta www.travel.state.gov


Sus
   
Afi┼čeaz─â mesajele din ultimele:  Sorteaz─â dup─â  
Scrie un subiect nou  R─âspunde la subiect  [ 1 mesaj ] 

Ora este UTC+02:00 UTC+2


Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 2 vizitatori


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu pute┼úi ┼čterge mesajele dumneavoastr─â ├«n acest forum

C─âutare dup─â:
Mergi la:  
cron
Furnizat de phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Translation/Traducere: phpBB România