Citat:
Sunt interior designer. Unde as putea sa emigrez?
As dori sa stiu parerea voastra. Unde as putea sa emigrez? Sunt interior designer si lucrez pe cont propriu in Romania. Nu ma pot hotara in ce parte s-o iau. Eventual daca cineva cunoaste oportunitati de lucru in acest domeniu in tara in care se afla, mi-ar fi folositoare astfel de informatii! Multumesc! Cu ce ma ocup, mai exact, puteti vedea aici:
http://www.siludesign.blogspot.com
Salut,
Depinde ce cauti intai de toate, apoi te=am putea ajuta si noi cu o parere. Insa decizia finala tu o vei lua.
Depinde tare mult si de ce fel de persoana esti... daca emigrezi singur sau nu, iar daca nu, depinde si de persoana (persoanele) cu care emigrezi. Depinde de asemnea si de ce limbi straine cunosti/cunoasteti.
Daca iti place soarele mai tare... atunci australia, noua zeelanda sau sudul usa ar putea fi o solutie. Daca iti place mai frigut, Canada sau UK.
Daca vrei mai mult spatiu, sa respiri cu alte cuvinte... s-ar putea sa nu prea te atraga UK.
Gandeste-te ca din ce stiam eu designul interior merge mana in mana cu cultura. Asa ca nu stiu daca plansele pe care le tot faci tu pe acolo sa fie gustate in alte locuri din lume, cu alte mentalitati diferite.
Oricum ar fi, acesta este doar un inceput de idee de cum sa o iei. Pentru ca se poate continua, aceasta idee sau dezbatere la nesfarsit. Mai ales ca nu are nici o baza teoretica, si fiecare poate spune ce doreste... adica ca in fotbal de exemplu.
Poate cel mai bine ar fi sa iei putin netul si sa te documentezi pentru fiecare tara... si sa alegi la final.
Dintan