Nu stau sa verific fiecare fisier daca are sau nu copyright (stiu, asa ar fi normal). Presupun ca unele din ele (sau chiar toate) au, insa nu asta face obiectul discutiei. Eu verific doar daca are legatura cu cauza (IELTS) si cam atat.
Unele din ele au fost postate si pe aici, altele sunt obtinute cu multi ani in urma de pe website-uri care nu mai exista in prezent.
Si chiar si asa, as putea considera ca ma aflu sub incidenta fair use: "a limitation and exception to the exclusive right granted by copyright law to the author of a creative work, is a doctrine in United States copyright law that allows limited use of copyrighted material
without acquiring permission from the rights holders. Examples of fair use include commentary, criticism, news reporting, research, teaching, library archiving and scholarship.", da discutabil ce inseamna limited use, de acord...
Oricum nu cred ca sta cineva sa le inregistreze ca si material copyrighted. (bani, acte, timp pierdut pentru ceva atat de minor). sau poate ma insel
P.S. daca inca mai considerati ca fac reclame sau mai stiu eu ce... stergeti postul si gata, nu ma supar, nici nu am de ce, este website-ul vostru, regulile voastre, pot doar sa le respect, sau cel putin sa incerc