Citat:
Citat:
Daca mai au locuri se pot face inscrieri si mai tarziu. Pentru 10 martie cred ca sunt slabe sansele de a mai gasi locuri pe 23 febr, dar pentru Timisoara cred ca vor mai fi.
Nu stiam asta ! F tare. Esti sigura?
Eu pentru examenul de la Cluj, 8 Oct, m-am inscris pe 2 Sept. Adica atunci a ajuns aplicatia la ei. Mi-au confirmat inscrierea pe 6 Sept. Dar am sunat in prealabil la ei sa-i intreb daca mai sunt locuri.
Oricum, eu pe asta cu inscrierea mai tarziu o vad doar ca varianta de urgenta. Altfel, cred ca e cel mai bine sa te inscrii la timp. Eu am insistat pentru Oct la Cluj pentru ca ma grabeam sa trimit aplicatia la EA, unde stiam ca poate dura pana la 4 luni procesarea.
Dar, pe formularul de inscriere pui 2 date. Cea la care ti-ar conveni cel mai mult sa dai examenul si o data de rezerva, pentru cazul in care nu mai sunt locuri pentru data aleasa ca principala. Asta daca ai vreun gand sa incerci inscrierea pentru 10 martie. Daca e asa, eu zic sa suni la British Council sa intrebi cum stau cu locurile. Din cate imi amintesc, imbulzeala era mai mare pentru Academic decat pentru GT. E si logic, ca acolo sunt si emigranti care trebuie sa aplice cu varianta asta, dar sunt mai ales cei carora le trebuie IELTS-ul pentru studii.