Citat:
Citat:
Salutare,
A fost cineva de pe forum la IELTS-ul de pe 21 sept din Bucuresti? Cum vi s-a parut? Ceva impresii, pareri?
Pentru mine este a doua oara, prima oara am dat acum 2 ani dupa care am schimbat planurile si emigrarea a picat pe planul doi, pana de curand.
Mie personal mi s-a parut destul de usor testul, oricum parca mai usor decat practice test-urile pe care le-am facut eu.
La Speaking am nimerit peste o romanca (din nou) insa a fost OK. Mi-a picat un subiect exact pe meseria mea (dezvoltare urbana), asa ca am turuit intruna. Acum, daca am turuit si bine, nu stiu. Stiu doar ca la partea de free speaking m-a oprit in mijlocul propozitiei si a trecut la urmatoarea parte. O fi bine, o fi rau, nu stiu.
Astept impresii.
Numai bine.
Salut,
S-au afisat notele. Cum a fost la Speaking si Writing la tine?
Salut,
7 la amandoua. Sincer, ma asteptam la mai mult, insa nu am reusit niciodata sa inteleg ce cauta exact la astea doua. Oricum e o imbunatatire fata de acum 2 ani cand am luat 6 si 6.5.
Sunt atat de subiective partile astea de speaking si writing incat nu poti sa zici niciodata ca te astepti la o anume nota, pt ca niciodata nu iese cum te astepti.
Urmatorul pas, Engineers Australia.